Dán lea Gievkkangáigá málestan ja Bistro Birjá čuvvon ja čállán.
Dárbašat:
400 gr honnegis marinerejuvvon vuoncábierggu fileebihttáid
muttágit pasta (mii beare pasta masa liikošat)
190 gr (1 burke) ruoná pesto
100 gr gáicca varás vuosttá (omd. Chavroux)
Saláhta dárbašat:
1 águrka
250 gr smávva tomáhtaid
goikaduvvon tomáhtat miela mielde
1 rukses lávki
1 ghp rukses paprika
85 gr ruoná olivat paprikapasta deavdagin
2-3 persikkabeali burkkes
1/2 limettišattu sávtta
Villarucola saláhta
Eaikalastasaláhta
1. Steikke vuoncábiergobihttáid.
2. Vuošša pasta
3. Sehkke pastai pesto ja gáicca varás vuosttá nu, ahte suddet liepman ja divtte orrut veháš áigge vai dat čoasku. Nie lea njálgasot.
4. Cáva águrkka, tomáhta, goikaduvvon tomáhtaid, lávkki, paprika ja persikka. Sehkke daid pastai go dat lea doarvái čoskon.
5. Cáva eaika- ja rucolasaláhtaid.
6. Sehkke loahpas oktii saláhta, vuoncábierggu ja pasta.
7. Herve eaikasaláhtain.
Ean geargan govvet dán hersko.
maanantai 10. elokuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Mii lea eaikasalahtta?
VastaaPoistatammenlehtisálahta. Muhto mii beare ruonásálahta heive:)
VastaaPoistaMoai letne málismáretiin govven sáidebiepmu gohan málismáret beare čálista dan reseaptta deike...
VastaaPoistaHirbmat buorre:)
VastaaPoistaDát gal lea historjálaš hommá ahte sámegillii lehket čállán biepmorávvagii internehtii!!! WoW, lokten háhta didjiide!Dánhan sáhtta geavahit vaiko skuvllas ávkin sámegielat dállodoallodiimmuid oktavuođas.Giitu olu ja vuordit eanet rávvagiid deike.
VastaaPoista