perjantai 25. syyskuuta 2009

Cous-cous saláhta



Dán saláhta lea álki málestit ja geahppa borramuš. Lassin dán lea álki dohppet niestin bargui.

Dárbašat:
2,5 dl cous-cous rievnnit
ruonasliema dahje -bihttá
1 seahkka hearta-máisa-paprika
1/2 rásselávkki
1 paprika
2 bastte ollju (oliiva dahje sullasaš)
2 bastte sitronsávtta
varás korianter
(Crostinit)

1. Vuošša cous-cous rivnniid 2,5 dal čázis. Mus ii deaivan leat diet ruonasliepma, de goaikalin dohko diekkár ruonasliepmabihttáža suddat, vai lea vehá smáhkka. Divtte rivnniid giksat 5-10 minuvtta.
2. Go rievnnit leat giksan, de sehkke vai luovvanit.
3. Lasit hearta-máisa-paprika, cáhppojuvvon paprika ja rásselávkki.
4. Lasi ollju, sitronsávtta ja varás korianter.
5. Divtte orrut veháš áigge ja de návddaš njálgga saláhta.
6. Mun botkalin vel vehá crostinii, vai lea njálgga.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti