tiistai 11. elokuuta 2009

Kebakko y pasta con pesto genovese con basilico fresco

Go lea nelgon ja ii geargga sámi slow food málestit, de dá lea reseapta masa mánnáge sihkkarit liiko:

Oastil Saarioinen kebakkoid ja bija oammanii liegganit. Vuošša pasta ja fiero gárvves pastai Pesto genovese con basilico fresco sousa. Oažžu goittotge Prismas...

Fála paprikain ja Voila, biebmu lea gárvvis!

Duoid kebakkoid sáhttá gal málestit iešge: bija máisttuid (sáltti 1 tb, paprikamáisttu veháš ja kánske veháš fierdnejunbiergodáigemáisttu) biergodáigái ja bija dáiggi borramušsákkiid birra. Diekkár sákkiid sáhttá oastit grillema várás. Sáhtát maiddái lasihit dáigái ovtta vuoncámani ja gorpojáffuid veháš).

Jeđe steikket oapmanis 200's vádjit diibmobeali.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti